Quick service

QSERVICE, DIGIPOS AND HARDWARE

Programsko opremo za mobilne naprave najdete na trgovina play ali pa uporabite enostavno web različico na https://qs.appinovation.com.

Programska oprema je brezplačna, plačuje se le mesečno vzdževanje. Programska oprema je razdeljena na dva modula in sicer na:

Qservice: modul za naročanje DigiPos: modul blagajne za izdajo računov in vodenje poslovanja bara
 

Program Digipos je razdeljen na dve različici:

  • Digipos – različica brez vodenja zalog in skladišča
  • DigiposM – različica z vodenjem zalog in skladišča

 

Programa Digipos in Qservice sta medsebojno integrirana, lahko pa ju uporabljate tudi povsem ločeno.

Za namestitev programov potrebujete strojno opremo. Lahko se uporabi vaša obstoječa oprema ali pa jo nabavite pri nas. Strojna oprema se lahko nabavi ločeno ali skupaj v paketu s plačilom enoletnega vzdževanja strojne opreme.

Plačevanje vzdrževanja programske opreme lahko izberete za različna obdobja in sicer mesečno, tromesečno, polletno ali letno. Cena se niža glede na dolžino obdobja plačevanja.

Primera:

  • za letni najem in letno plačilo programa Qservice plačate 12*10,99 € = 131,88 €, račun prejmete le enkrat letno in plačilo izvedete le enkrat letno, kar pomeni da tudi provizijo banki za plačilo plačate le enkrat
  • za letni najem in mesečno plačilo programa Qservice plačate 12*13,99 € = 167,88 €, prejmete 12 računov in tudi provizijo banki plačate 12 krat saj je potrebno račune plačevati posamično